ЕКИПЪТ НА "ИЗВЪНГАБАРИТНИ" ООД ВИ БЛАГОДАРИ ЧЕ ПОСЕТИХТЕ НАШИЯТ ПОРТАЛ.

Предлага извънгабаритен транспорт

Фирма "Волф" АД предлага алтернативно решение за превоз и логистика на извънгабаритни товари на територията на България и Европа, Сърбия и Турция Съобразени с европейските изисквания, услугите предлагани от нас могат да задоволят желания на клиента за превоз на товар с нестандартно тегло, форма, дължина и широчина.
Комбинациите от модули за извънгабаритен товар, които предлагаме имат възможността за разтягане, повдигане и свързване чрез голямо разнообразие от аксесоари като плоскости, греди и адаптори. Свободата, с която модулите работят се дължи на различните елементи на машините и хидравлично управляемите оси, които позволяват завиване, преминаване през неравни терени и по-гладък превоз.
Техническият авто- и модулен парк на фирмата се разширява непрестанно за да може да предложи комплексни решения в превоза на извънгабаритни товари. Най-новата придобивка е хидравлично устройство за превоз на цистерни и тръби с тегло до 120 тона и дължина, която се определя от дължината на товара.
Фирмата организира целия транспорт при условия FOT-FOT, определя маршрута за преминаване с ГУП, организира комисии с ГУП, НЕК, КАТ и БДЖ, укрепва мостове, осигурява конвой на КАТ. "Волф" АД разполага със собствени пилотни коли. Осигурява разрешителни от ГУП, съгласувани с КАТ.
"Волф" АД внедрява и поддържа Интегрирана Система за управление на качеството, ОС и ЗБР, съответстваща на изискванията на междунорадните стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и BS OHSAS 18001:2007.
Рейтинг
0 Гласуване
Любими:
0

Детайли на Запис

Адрес
бул.Цариградско шосе 48-50, гр.София, България, 1138
Телефон
0894468452